Liposoomtehnoloogia on tänapäeval kiiresti arenev valdkond tänu selle võimsale kohaletoimetamismehhanismile. Liposoomid muudavad toitained (nt vitamiinid, mineraalained) kudedele ja rakustruktuuridele paremini kättesaadavaks, pakkudes seeläbi paremaid tervislikke tulemusi. Seeläbi tagab liposoomne magneesium parema imendumise ja töödeldavuse rakkude poolt. Eriti oluline on see kurnatud organismide puhul.
Mis on liposoomse magneesiumi eelised:
- kõrge biosaadavus – parem imenduvus ja töödeldavus rakkude poolt,
- liposoomidel ehk fosfolipiididel on oma lisa toiteväärtus ainevahetusele ja rakkude ehitusele,
- liposoomid kaitsevad tundlikku maoepiteeli magneesiumtsitraadi tavapäraste vormide põhjustatud ärrituse eest,
- pulbrilisel liposoomsel tootel on pikem säilivus kui vedelal liposoomsel vormil,
- nii tehnoloogilisest protsessist kui ka lõplikust koostisest tulenevalt võib liposoomne magnesium sobida ka inimestele, kellel on mõne toiduaine suhtes ülitundlikkust.
- toode on laktoosi ja gluteenivaba.